Τσέλσι Μάντσεστερ Σίτι / Mantsester Siti 0 1 Tselsi Ba8mologia Telikoy Paikth Toy Champions League : Η μάντσεστερ σίτι έχει κερδίσει τις 4 από τις 6 αναμετρήσεις στο κύπελλο απέναντι στην τσέλσι.

Τσέλσι Μάντσεστερ Σίτι / Mantsester Siti 0 1 Tselsi Ba8mologia Telikoy Paikth Toy Champions League : Η μάντσεστερ σίτι έχει κερδίσει τις 4 από τις 6 αναμετρήσεις στο κύπελλο απέναντι στην τσέλσι.. Το τέρμα του χάβερτς στο 42' χωρίζει τις δύο ομάδες και έχει δώσει τη δυνατότητα στους λονδρέζους να ράψουν το ματς στα μέτρα τους. Σε κακό φεγγάρι η τσέλσι τον τελευταίο μήνα, κατάφερε να κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της και έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου. Η μάντσεστερ σίτι έχει κερδίσει τις 4 από τις 6 αναμετρήσεις στο κύπελλο απέναντι στην τσέλσι. Ο πεπ γκουαρδιόλα επιστρέφει σε τελικό μετά από δέκα χρόνια, ενώ ο τόμας τούχελ θα γίνει ο πρώτος προπονητής. Η μάντσεστερ σίτι θέλει διακαώς τον χάρι κέιν και ετοιμάζει πρόταση ύψους 150 εκατ.

Η τσέλσι στον τελικό του κυπέλλου αγγλίας με υπογραφή… τούχελ. Από το 2006 είχαμε να δούμε τόσο καλές επιδόσεις σε φιναλίστ, όταν η μπαρτσελόνα νίκησε στον. Η τσέλσι λοιπόν εννέα χρόνια μετά το μόναχο, σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της και άφησε τη μάντσεστερ σίτι για ακόμα μία χρονιά… αποτυχημένη. Η μάντσεστερ σίτι έχει κερδίσει τις 4 από τις 6 αναμετρήσεις στο κύπελλο απέναντι στην τσέλσι. Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του αγώνα, με τελευταίες ειδήσεις, απουσίες, φόρμα ομάδων.

Kypello Agglias Tselsi Mantsester Siti 1 0 Oi Londrezoi Efygan Gia Teliko E8nos
Kypello Agglias Tselsi Mantsester Siti 1 0 Oi Londrezoi Efygan Gia Teliko E8nos from i2thumbs.glomex.com
Ο γερμανός τεχνικός οργάνωσε το τέλειο σχέδιο εγκλωβισμού της μάντσεστερ σίτι του πεπ γκουαρδιόλα και με το γκολ του χακίμ ζίγεκ στο 55', πήρε τη νίκη. Η μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι αναμετρώνται στον τελικό του champions league (29/5, 22:00) και το sport24 καταγράφει όλα τα δεδομένα πριν από το μεγάλο παιχνίδι. Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις το ματς, προφανώς επηρεασμένες και οι δύο ομάδες από τις. Το προπονητικό masterclass του τόμας τούχελ ακύρωσε όλα τα όπλα της μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι με «χρυσό» σκόρερ τον κάι χάβερτς σήκωσε το champions league για δεύτερη φορά. *οι μάντσεστερ σίτι και τσέλσι θα διεκδικήσουν ένα τρόπαιο που έχει ύψος 73,5 εκατοστά και ζυγίζει 7,5 κιλά, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσουν τα 90' της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Η μάντσεστερ σίτι έχει δεχτεί μόλις 4 τέρματα σε 12 ματς. Ο τόμας τούχελ «κλείδωσε» τον πεπ γκουαρδιόλα και την μάντσεστερ σίτι, η τσέλσι έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο του «ντραγκάο» και ο κάι χάβερτς την οδήγησε, με το γκολ που πέτυχε στο 42', δικαιότατα. Το τέρμα του χάβερτς στο 42' χωρίζει τις δύο ομάδες και έχει δώσει τη δυνατότητα στους λονδρέζους να ράψουν το ματς στα μέτρα τους.

Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι αναμετρούνται στο «ντραγκάο» της πορτογαλίας για τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ.

Ο πεπ γκουαρδιόλα επιστρέφει σε τελικό μετά από δέκα χρόνια, ενώ ο τόμας τούχελ θα γίνει ο πρώτος προπονητής. Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού. Πρέμιερ λιγκ 25/06/2020 (22:15) κωδ. Εγγραφείτε στο κανάλι της cosmote tv: Η μεγάλη στιγμή του τελικού του champions league έφτασε με τις μάντσεστερ σίτι και τσέλσι να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «ντραγκάο» του οπόρτο στη πορτογαλία. Ο τόμας τούχελ «κλείδωσε» τον πεπ γκουαρδιόλα και την μάντσεστερ σίτι, η τσέλσι έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο του «ντραγκάο» και ο κάι χάβερτς την οδήγησε, με το γκολ που πέτυχε στο 42', δικαιότατα. Το προπονητικό masterclass του τόμας τούχελ ακύρωσε όλα τα όπλα της μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι με «χρυσό» σκόρερ τον κάι χάβερτς σήκωσε το champions league για δεύτερη φορά. Ο σεΐχης μανσούρ και ο ρομάν αμπράμοβιτς δεν είναι δύο αντίπαλοι στον τελικό του champions league, ως ιδιοκτήτες της μάντσεστερ σίτι και της. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι αναμετρούνται στο «ντραγκάο» της πορτογαλίας για τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ. Ευρώ στην τότεναμ για τον άγγλο φορ Ένας αγγλικός «εμφύλιος», ο τρίτος στην ιστορία της. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι δέχτηκαν από τέσσερα γκολ στον δρόμο για τον τελικό της διοργάνωσης. This is a modal window.

Ο σεΐχης μανσούρ και ο ρομάν αμπράμοβιτς δεν είναι δύο αντίπαλοι στον τελικό του champions league, ως ιδιοκτήτες της μάντσεστερ σίτι και της. Η τσέλσι λοιπόν εννέα χρόνια μετά το μόναχο, σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της και άφησε τη μάντσεστερ σίτι για ακόμα μία χρονιά… αποτυχημένη. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το τρόπαιο του champions league σε λίγη ώρα (22:00) στο «ντραγκάο» της πορτογαλίας. Ο τόμας τούχελ «κλείδωσε» τον πεπ γκουαρδιόλα και την μάντσεστερ σίτι, η τσέλσι έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο του «ντραγκάο» και ο κάι χάβερτς την οδήγησε, με το γκολ που πέτυχε στο 42', δικαιότατα. Ο τόμας τούχελ «κλείδωσε» τον πεπ γκουαρδιόλα και την μάντσεστερ σίτι, η τσέλσι έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο του «ντραγκάο» και ο κάι χάβερτς την έστεψε δικαίως βασίλισσα της ευρώπης για πρώτη.

Mantsester Siti Tselsi 0 1 Prwta8lhtes Eyrwphs Oi Londrezoi Me Hrwa Ton Xaberts
Mantsester Siti Tselsi 0 1 Prwta8lhtes Eyrwphs Oi Londrezoi Me Hrwa Ton Xaberts from www.news247.gr
Ο γερμανός τεχνικός οργάνωσε το τέλειο σχέδιο εγκλωβισμού της μάντσεστερ σίτι του πεπ γκουαρδιόλα και με το γκολ του χακίμ ζίγεκ στο 55', πήρε τη νίκη. Ο τόμας τούχελ «κλείδωσε» τον πεπ γκουαρδιόλα και την μάντσεστερ σίτι, η τσέλσι έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο του «ντραγκάο» και ο κάι χάβερτς την έστεψε δικαίως βασίλισσα της ευρώπης για πρώτη. Μην βάζοντας στη ζυγαριά πρόσφατη φόρμα και παράδοση, η σίτι είναι συνολικά καλύτερη. Ένας αγγλικός «εμφύλιος», ο τρίτος στην ιστορία της. Ο τόμας τούχελ «κλείδωσε» τον πεπ γκουαρδιόλα και την μάντσεστερ σίτι, η τσέλσι έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο του «ντραγκάο» και ο κάι χάβερτς την οδήγησε, με το γκολ που πέτυχε στο 42', δικαιότατα. Το «χρυσό» γκολ των λονδρέζων πέτυχε ο χάβερτζ στο 42ο λεπτό. Εγγραφείτε στο κανάλι της cosmote tv: *οι μάντσεστερ σίτι και τσέλσι θα διεκδικήσουν ένα τρόπαιο που έχει ύψος 73,5 εκατοστά και ζυγίζει 7,5 κιλά, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσουν τα 90' της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι δεν θα βγουν… χαμένες οικονομικά από την συμμετοχή τους στον τελικό, είτε ανήκουν στο «στρατόπεδο» των νικητών, είτε σε αυτό των ηττημένων, όσα πριμ και αν.

Η μεγάλη στιγμή του τελικού του champions league έφτασε με τις μάντσεστερ σίτι και τσέλσι να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «ντραγκάο» του οπόρτο στη πορτογαλία. Ο γερμανός τεχνικός οργάνωσε το τέλειο σχέδιο εγκλωβισμού της μάντσεστερ σίτι του πεπ γκουαρδιόλα και με το γκολ του χακίμ ζίγεκ στο 55', πήρε τη νίκη. Ο τόμας τούχελ «κλείδωσε» τον πεπ γκουαρδιόλα και την μάντσεστερ σίτι, η τσέλσι έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο του «ντραγκάο» και ο κάι χάβερτς την έστεψε δικαίως βασίλισσα της ευρώπης για πρώτη. Πρέμιερ λιγκ 25/06/2020 (22:15) κωδ. Η μάντσεστερ σίτι έχει κερδίσει τις 4 από τις 6 αναμετρήσεις στο κύπελλο απέναντι στην τσέλσι. Η μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι αναμετρώνται στον τελικό του champions league (29/5, 22:00) και το sport24 καταγράφει όλα τα δεδομένα πριν από το μεγάλο παιχνίδι. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το τρόπαιο του champions league σε λίγη ώρα (22:00) στο «ντραγκάο» της πορτογαλίας. *οι μάντσεστερ σίτι και τσέλσι θα διεκδικήσουν ένα τρόπαιο που έχει ύψος 73,5 εκατοστά και ζυγίζει 7,5 κιλά, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσουν τα 90' της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Τα τελευταία κρίσιμα ματς της τσέλσι προβληματίζουν κι ας κέρδισε 2 φορές τη μάντσεστερ σίτι στη σεζόν. Ο ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της τσέλσι, ρομάν αμπράμοβιτς 2011 sang tan / associated press. Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις το ματς, προφανώς επηρεασμένες και οι δύο ομάδες από τις. Εγγραφείτε στο κανάλι της cosmote tv: Στις 10 τελευταίες τους αναμετρήσεις η τσέλσι μετρά 3 νίκες, η μάντσεστερ σίτι 6 νίκες, ενώ ένα.

Η τσέλσι σήκωσε την κούπα του champions league και ο σέρχιο αγουέρο έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος του ματς, καθώς ήταν το. Η μάντσεστερ σίτι θέλει διακαώς τον χάρι κέιν και ετοιμάζει πρόταση ύψους 150 εκατ. Ένας αγγλικός «εμφύλιος», ο τρίτος στην ιστορία της. Το προπονητικό masterclass του τόμας τούχελ ακύρωσε όλα τα όπλα της μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι με «χρυσό» σκόρερ τον κάι χάβερτς σήκωσε το champions league για δεύτερη φορά. Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε και στο οπόρτο οι δυο «μονομάχοι» θα παραταχθούν με φόντο.

Mantsester Siti Tselsi Esbhse Toys Polites Kai Shkwse 3ana To Champions League
Mantsester Siti Tselsi Esbhse Toys Polites Kai Shkwse 3ana To Champions League from www.newsit.gr
Η τσέλσι μετράει μια ήττα στην φετινή. Η μάντσεστερ σίτι θέλει διακαώς τον χάρι κέιν και ετοιμάζει πρόταση ύψους 150 εκατ. Πρέμιερ λιγκ 25/06/2020 (22:15) κωδ. Η μάντσεστερ σίτι έχει κερδίσει τις 4 από τις 6 αναμετρήσεις στο κύπελλο απέναντι στην τσέλσι. Στις 10 τελευταίες τους αναμετρήσεις η τσέλσι μετρά 3 νίκες, η μάντσεστερ σίτι 6 νίκες, ενώ ένα. Εγγραφείτε στο κανάλι της cosmote tv: Ο τόμας τούχελ «κλείδωσε» τον πεπ γκουαρδιόλα και την μάντσεστερ σίτι, η τσέλσι έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο του «ντραγκάο» και ο κάι χάβερτς την έστεψε δικαίως βασίλισσα της ευρώπης για πρώτη. Μην βάζοντας στη ζυγαριά πρόσφατη φόρμα και παράδοση, η σίτι είναι συνολικά καλύτερη.

Τα κλάματα του αγουέρο για τον χαμένο τελικό!

Τα κλάματα του αγουέρο για τον χαμένο τελικό! Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το τρόπαιο του champions league σε λίγη ώρα (22:00) στο «ντραγκάο» της πορτογαλίας. Ο γερμανός τεχνικός οργάνωσε το τέλειο σχέδιο εγκλωβισμού της μάντσεστερ σίτι του πεπ γκουαρδιόλα και με το γκολ του χακίμ ζίγεκ στο 55', πήρε τη νίκη. Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε και στο οπόρτο οι δυο «μονομάχοι» θα παραταχθούν με φόντο. Στις 10 τελευταίες τους αναμετρήσεις η τσέλσι μετρά 3 νίκες, η μάντσεστερ σίτι 6 νίκες, ενώ ένα. Η μεγάλη στιγμή του τελικού του champions league έφτασε με τις μάντσεστερ σίτι και τσέλσι να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «ντραγκάο» του οπόρτο στη πορτογαλία. Μην βάζοντας στη ζυγαριά πρόσφατη φόρμα και παράδοση, η σίτι είναι συνολικά καλύτερη. Πεπ γκουαρντιόλα και τόμας τούχελ. Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις το ματς, προφανώς επηρεασμένες και οι δύο ομάδες από τις. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι δεν θα βγουν… χαμένες οικονομικά από την συμμετοχή τους στον τελικό, είτε ανήκουν στο «στρατόπεδο» των νικητών, είτε σε αυτό των ηττημένων, όσα πριμ και αν. Η μάντσεστερ σίτι θέλει διακαώς τον χάρι κέιν και ετοιμάζει πρόταση ύψους 150 εκατ. This is a modal window. Εγγραφείτε στο κανάλι της cosmote tv:

Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το τρόπαιο του champions league σε λίγη ώρα (22:00) στο «ντραγκάο» της πορτογαλίας τσέλσι. Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις το ματς, προφανώς επηρεασμένες και οι δύο ομάδες από τις.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama